KEA Startup Hub modtager DSEB’s Innovations- og entreprenørskabspris 2023

Årets prismodtager KEA Startup Hub er et fællesskab for studerende, der arbejder med iværksætteri og er i gang med at etablere en startupvirksomhed.

Prisen blev uddelt d. 29. november ved Det Internationale Handelskammer ICC Danmark og DSEB’s årsmiddag på Børsen i København.

“KEA’s Startup Hub modtager DSEB’s Innovations- og entreprenørskabspris, fordi de har opnået flotte resultater, og har formået at få elever til at starte egne og vellykkede virksomheder,” siger formand for DSEB’s bestyrelse Torben Möger Pedersen.

I sin takketale sagde Steen Enemark Kildesgaard, rektor på KEA: “Startup Hub’en er en legeplads, hvor vores studerende får lov at prøve skøre ideer af. Stor tak til det hold, der hver dag får indfriet potentialet derude. We are on a mission!”

Innovations- og entreprenørskabsprisen på 100.000 kroner uddeles én gang om året til en person eller en institution, som har gjort en særlig indsats for at styrke innovation og entreprenørskab inden for enten de videregående uddannelser, de gymnasiale uddannelser eller erhvervsuddannelserne i Danmark.

Både Uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund og formand for Folketinget, Søren Gade var gæstetalere ved årsmiddagen. Prisen blev overrakt af formand for DSEB Torben Möger Pedersen.

Om Innovations- og Entreprenørskabsprisen

Priskomiteen er DSEB’s bestyrelse: formand Torben Möger Pedersen, næstformand Mette Wier, Jacob K. Clasen, Jakob Hald, Peer Schaumburg-Müller, Mikkel Haarder, Trine Ahrenkiel og Birgitte Nauntofte

Danish Society for Education and Business, også kaldet DSEB, beskæftiger sig med at styrke værdiskabelsen i danske virksomheder og det danske samfund ved at støtte udviklingen af erhvervsrettede uddannelses- og forskningsmæssige kompetencer.